Grainfather connect G30

Előrendelés
SKU
10191
Grainfather
Akciós ár 249000 Ft Lista ár 262000 Ft
 

A Grainfather a tökéletes mindent egyben rendszer, malátából való sörfőzésre. A karcsú megjelenés, a felhasználóbarát és intuitív kialakítás, valamint az innovatív tulajdonságok teszik ezt a tökéletes főzési társsá mind kezdő, mind tapasztalt összes sörfőzde számára.

 

Kiváló minőségű, 304 fokozatú rozsdamentes acélból készül. 30 literes kapacitása van, amelynek célja egy főzésből akár 23 liter sör előállítása.

 

JELLEMZŐK:

 

Elektromos: A Grainfather elektromosan működik, és beltéri használatra tervezték. Nincs szükség égőkre vagy főzőlapokra, csak dugja be és menjen! Vezérelt fűtőelemmel van felszerelve, amely biztosítja a megfelelő teljesítmény felhasználását a főzési folyamat különböző szakaszaiban. Bizonyos szakaszokban enyhebb hőt alkalmazunk a pontos hőmérsékletszabályozáshoz és a leégés veszélyének minimalizálásához. Az erősebb melegítést igénylő szakaszokban a forráspont elérése akár 20 percet is igénybe vehet.

 

Vezérlődoboz a hő- és energiaszabályozáshoz: A tökéletes sörkészítéshez használja a Csatlakozási vezérlődobozt a Grainfather Community App alkalmazással együtt. A vezérlődoboz Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, így a mobilkészülék felhasználható egységének távoli irányítására. Ez lehetővé teszi, hogy több feladatot tegyen vagy egyszerűen pihenjen a sörfőzés közben. Az alkalmazás értesíti, ha eléri a sörfőzési folyamat következő szakaszát.

 

Vezérlődoboz:

 

- A PID algoritmus egy triaccal együtt működik a stabilabb fűtés érdekében, így ellenőrizheti a teljesítményt

 

- Programozható cefrézési lépések

 

- Késleltetett fűtés - előző éjjel töltse fel Grainfather-jét vízzel, és ébredjen cefrézési víz hőmérsékletére, amely készen áll a főzésre.

 

- Könnyen válthat a Celsius és a Fahrenheit között

 

- Vízálló grafikus kijelző

 

- Kézi módban vagy a Grainfather alkalmazással használható

 

Grainfather közösségi alkalmazás:

 

- Keressen Grainfather Grain Kit recepteket

 

- Receptek (sör XML fájlok) importálásának képessége - MEGJEGYZÉS: iOS9 vagy újabb

 

- Állítsa be saját forráspontját (különböző magasságokhoz)

 

- Könnyen válthat a Celsius és a Fahreheit között

 

- Kezelje sörét a Grainfather számológépekkel

 

- Készítse el saját receptjeit, és ossza meg őket

 

Szivattyú: A maximális sörfőzési hatékonyság érdekében 6 watt, 1800 ford / perc mágneses meghajtású szivattyút szereltek fel, hogy a sörcefrét visszaforgassák a gabonaágyon. Ezt a szivattyút a hűtési szakaszban is használják, hogy a forró cefét átjutják a cefre hűtőjén. Ezenkívül a szivattyú gyors és egyszerűvé teszi a tisztítási folyamatot, mivel a tisztítószer átfolyhat a csővezetéken. A mágneses meghajtó szivattyú szigorú tesztelésen esett át több szivattyústílus ellen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e a folyamatos főzés szigorú követelményeinek. A szivattyút egy rozsdamentes burkolat rejti el, amely könnyen kinyílik, így közvetlen hozzáférést biztosít. A Grainfather belsejébe szivattyúszűrőt helyeznek el, hogy megakadályozzák a komló és a kóbor gabona bejutását a szivattyúba vagy a csővezetékbe, megőrizve a cefre tisztaságát, és elkerülve az esetleges eltömődéseket.

 

Gabonakosár: A rozsdamentes acélból készült, bővíthető gabonakosár lehetővé teszi 4,5–9 kg gabona főzését. A felszerelt perforált lemezek és a teleszkópos csővezeték megkönnyíti a gabonakosár méretének igazítását a gabonaszámla méretéhez. 4,5 kg alatti gabonaszámlák esetén be kell szerelnie a (külön megvásárolható) Micro Pipework-t. Amikor készen áll a permetezésre, egy kosárfogantyút helyeznek be a gabonakosárba, hogy felemelje azt és a virból. Emelés után a 45 fokos fordulat lehetővé teszi, hogy a gabonakosár lába a speciálisan kialakított tartón nyugodjon. A gabonakosár ezután leereszkedhet, miközben a permetezést felszedik a tetején. Szénsavas vízmelegítőt is meg lehet vásárolni a víz melegítéséhez a kívánt hőmérsékletre.

 

Counter Flow Wort Chiller: Ennek a hűtőnek két csatlakozási pontja van. Az egyik oldal a Grainfather-hez, míg a másik a hidegvíz-csaphoz van csatlakoztatva. A forró sörcefát ezután egy réz belső tekercsen szivattyúzzák, míg a hideg vizet a külső csővezetéken az ellenkező irányba szivattyúzzák. Ez biztosítja a hűtés és a fűtés azonnali cseréjét, és a lehűtött sörcefát ezután közvetlenül a tiszta, steril fermentorba pumpálhatja, ahol az élesztőt hozzáadják. Ez csökkenti a szennyeződés esélyét, mivel semmi nincs behelyezve a sörcefűbe, és csak egy időben halad át a sörce-hűtőn. 23 liter cefre 20 perc alatt lehűthető. A hűtött sörfű hőmérséklete körülbelül 5 fokkal magasabb lesz a csapvíz hőmérséklete felett.

 

Támogatás: A Grainfather világszerte teljes mértékben támogatja egy fantasztikus támogatási csapatot, aki ugyanúgy szereti a sörfőzést, mint te. Támogató csoportunk itt áll a sörgyártással vagy a Grainfather működésével kapcsolatos technikai kérdésekkel, valamint az általános ügyfélszolgálati kérdésekkel kapcsolatban. Minden Grainfathers 3 éves garanciával rendelkezik. A közvetlenül a Grainfather webhelyről megvásárolt Grainfathers-eknek 30 napos elégedettséggarancia is vonatkozik. Tehát, ha nem teljesen elégedett a Grainfather-rel, várjuk, hogy 30 napon belül visszaküldje a teljes visszatérítésért.

 

 

További információ
GyártóGrainfather
0
Rating:
% of 100
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Vedd együtt kedvezőbben
=
Mentés 3512 Ft
315728 Ft
Kapcsolat